ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Yakup Kozan İmam Hatip Ortaokulu

May

Mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerden biri olan diş hekimliği için kariyer buluşmaları gerçekleşti. Okulumuza diş hekimliği fakültesi üniversite öğrencisi olan Yaren Kendir gelerek öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırdı.

May

Okulumuzdaki rehber öğretmen Rezzan Keskin tarafından nisan ayında LGS öğrencilerimize yönelik ‘Sınav kaygısı ve baş etme yolları’ ile ilgili seminer yapıldı. Yaklaşan LGS sınavı ile artan kaygı seviyelerini en aza indirgeyebilmek için velilerle uzman görüşleri paylaşıldı.

May

Okulumuzdaki rehber öğretmen Rezzan Keskin tarafından nisan ayında LGS öğrencilerimize yönelik  LGS'ye girmeden önce dikkat nedir? Dikkatimizi toplayabilmek için neler yapabilecekleri hakkında bilgi edinmeleri için ‘Dikkat ve Odaklanma’ temalı seminer yapıldı.

May

Şehit Yakup Kozan İmam Hatip Ortaokulu'nda Bilgin Hafızlar Okuyorum Projesi ile Geçmişe Yolculuk!

May

Milli Eğitim Bakanlığı, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" kapsamında hazırlanan yeni müfredatı kamuoyuna sundu. Bu yeni müfredat ile birlikte, eğitim sistemimizde köklü değişiklikler olacak!

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Şehit Yakup Kozan İmam Hatip Ortaokulunda uygulanan "Okuyorum Projesi" kapsamında, geçmişte yaşamış bilgin hafızların hayatları ile ilgili etkinlik düzenlendi. Öğrenciler, hafızların yaşamlarını ve eserlerini inceleyerek önemli bilgiler edindiler.

Nis

7-A Sınıfımız öğretmenimiz Aylin Demren rehberliğinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Dijital Hayvanat Bahçesine geziye giderek 3 Boyutlu hayvanları incelemekten çok keyif almışlar ve keyifli bir gün geçirmişlerdir.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Eren ESEN halter Ankara il birincisi olarak Ordu'da düzenlenecek Türkiye finaline katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Afiş Yarışması.

Kas

İLK NAMAZIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Değerlendirme Kriterleri: -Başlık

-Plan(giris,gelisme,sonuç)

-Noktalama ve imla

-Anlatım ve ifade gücü(etkileyici olmasi)

- En az 1 sayfa

- Tukenmez kalemle yazılması.

- Okunaklı bir yazı olması

- Baska yerleden alıntı olmaması

-Kağıt ve sayfa duzeni

-Ad soyad arkaya yazılacak.

YARIŞMAMIZ 500 TL HEDIYE CEKI ÖDÜLLÜDÜR.

SON TESLIM TARİHİ:21 KASIM 2023

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI: 27 KASIM 2023

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. Ölüm Yıldönümü anma  töreni okulumuzda yapıldı.Atamızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı,canı,sonsuz emekleriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerle kutladık.